divendres, 27 de maig del 2011

Smart elèctric a Barcelona

El vehicle elèctric Smart ForTwo Electric Drive està actualment de promoció a Barcelona, després d'haver passat per altres ciutats europees com Berlín, Roma o Brussel·les. Els aficionats al motor o interessats en els vehicles elèctrics tenen l'oportunitat de conduir-lo gratuïtament fins el dia 2 de juny.

La Smart Urban Stage es troba situada al Passeig de Colom de Barcelona i per poder circular amb ell pel Port Vell de la ciutat, primer s'ha de fer un reserva on-line.
Aquest petit cotxe automàtic es pot carregar a qualsevol endoll domèstic (a 8 ampers) i permet una autonomia de 135 quilòmetres, aconseguint una velocitat màxima limitada per consum de 100 km/h. Degut al fet que és un vehicle eminentment urbà, degut a les seves reduïdes dimensions, aquesta velocitat màxima de 100 km/h no representa cap problema per circular per la ciutat, ja que la velocitat màxima permesa dins de població és de 50 km/h.
Portant les bateries totalment carregades, ens permet circular entre vuit i deu hores aproximadament.


Tal i com es pot veure la marca Smart s'està posicionant cada cop més com una referència en el món dels cotxes elèctrics urbans i ciutats com Amsterdam ja es plantegen un sistema de cotxes elèctrics de lloguer pels habitants de la seva ciutat. Per més informació sobre aquest tema, clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada