dilluns, 19 de setembre del 2011

Nous test a la web de la DGT

Segons les indicacions que hem rebut de la Direcció General de Trànsit (DGT), estan disponibles a la seva pàgina web diferents test en funció de l'examen teòric que es pretén realitzar.

Es pot trobar test de la prova teòrica comú, de les diferents llicències de conducció, específics dels diferents permisos (AM, A1, A2, C, C+E, D, D+E, B+E i BTP), de mercaderies perilloses i també del Permís per Punts:


L'enllaç és el següent:

Com sempre, també es pot accedir des de la Zona Alumnes del nostre blog

A tots aquests test hi pot accedir qualsevol persona, sense cap cost ni tampoc sense necessitat de registrar-se o donar-se d'alta.

Un cop hi accedim ens trobem amb les següents instruccions:

En aquesta primera pantalla escollim l'idioma amb que volem fer el test i ens sol·licita el número de DNI, però és només de forma informativa per simular el comportament d'un examen real. Únicament cal anar a "Entrar".
Un cop es comença l'examen es mostra una pregunta per pantalla i així anem avançant fins a la última qüestió. Quan acabem l'examen s'ha de prémer l'opció de "Finalizar test" i apareixerà l'examen fet amb les correccions corresponents i amb l'opció d'accedir a les preguntes per comprovar la seva correcció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada